Acryl

Ha igazán magasfényű bútor frontot szeretne, vállaszon saját gyártású acryl frontjaink közül, akár egyedi, RAL vagy NCS színben is.

A technológi lényege, hogy egy hordozó rétegre, mely általában 16mm -es laminált bútorlap, felhordunk egy 2mm vastag festett acryl réteget. Az acryl egy teljesen síma és magasfényű felületet ad, nagy előnye, hogy karcolódás esetén újra polírozható.

A színpalettára felvett akryl termékeinkhez színazonos, magasfényű élzárást alkalmazunk.

Vácuum

Cégünk évek óta foglalkozik vácuumfóliás frontok gyártásával, akár egyedülálló módon íves felületekre is. Széles szín, és minta kollekcióval állunk rendelkezésre, illetve egyedi ötletei megvalósításában is partnerek vagyunk, legyen szó akár antikolásról vagy magas fényről.

Termékeink között többek között megtalálhatók, párkány és pillér lécek. Fénylécek.

Ide kattintva elérhető 3D front katalógusunk.

Evo glos

Jelenleg az egyik legnépszerűbb termékünk a magasfényű frontok területén, köszönhetően a kitűnő ár – érték arányának. Az Acryl frontokkal ellentétben, a magas fényt és a színt ennél a terméknél egy vékony PET fólia réteg biztosítja az MDF hordozón. Szinte minden általunk forgalmazott színhez raktáron tartunk színazonos élzáró anyagot legyen szó normal, vagy vastagított alkatrészekről.