EMHŐ-BAUDERMANN Fafeldolgozó és Kereskedelmi Kft.

Cégünket Baudermann Dezső és Emhő József alapította 1993-ban Emhő és Társa Bt néven azzal a céllal, hogy a térség asztalosait és lakossági ügyfeleit kiszolgálhassa a bútoripar minden eszközével. A Gyula belvárosában lévő bérleményt, melyben egy kis bolt illetve lapszabászat működött szerencsére hamar kinőttük. 1995-ben megvásároltuk a város ipartelepén lévő telephelyünket, mely első időben csak raktározásra szolgált, a későbbiekben viszont a cég teljesen átköltözött ide, ahol jelenleg is működik. A 100% -os családi tulajdon az évek alatt fenn maradt, és a jövőben is fent kívánjuk tartani, az alapítók kreatív szellemében.

2005-ben vállalkozásunk KFT-vé alakult. Az évek alatt jelentős fejlődésen ment keresztül cégünk. A bútoripari alapanyagok forgalmazásában és feldolgozásában szinte a teljes palettát lefedjük. 15. 000 m2-n, 5 teherautóval, 3 táblafelosztó géppel, 4 CNC megmunkálóközponttal, 3 élzárógéppel, íves és sík vákuumfóliázó géppel várjuk kedves vásárlóinkat.

A generáció váltás cégünket sem kerülte el. A családi tulajdonlás megmaradt, azonban a fiatalok vették át a staféta botot. Az alapvető szemlélet természetesen nem változott, de fiatalosan és lendületesen megyünk tovább a bútoripar útvesztőjében!

Üzletünkben szeretettel várjuk a bútoripari alapanyagok teljes palettájával. Térjen be hozzánk, és győződjön meg Ön is róla személyesen.Nagykereskedelmi tevékenységünk keretein belül Magyarország bármely pontjára szállítjuk partnereink részére terítő járatainkkal a megrendelt anyagokat.Keressen minket elérhetőségeinken bizalommal!

Üzlet

Műhely